İlk e-İrsaliyenizi Birlikte Keselim

irsaliyeeeeee-1024x577 E-Dönüşüm e-İrsaliye e-Portal Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Zirve Finansman Zirve Ticari Zirve Üretim  zirveyazılım zirve yazılım Zirve nasıl yapılır e-portal e-irsaliye e-dönüşüm

e-İrsaliye, ticari malların sevkiyatını kanıtlayan modern bir belgeleme yöntemidir. Geleneksel kağıt irsaliyelerin yerini alarak işlemleri hızlandırır, maliyetleri düşürür ve çevre dostu bir yaklaşım sunar.

Ancak, e-irsaliye düzenleme süreci başlangıçta biraz karmaşık gelebilir. Endişelenmeyin! Bu blog yazımızda, e-Portal ve Zirve Masaüstü Programı e-Dönüşüm modülünden ilk e-İrsaliyenizi nasıl kesebileceğinizi anlatacağız. “İlk e-irsaliyenizi Birlikte keselim” adlı videolarla size rehberlik etmek için sabırsızlanıyoruz.

e-Portal’de İlk e-İrsaliyenizi Birlikte Keselim.

Yenilikçi e-portalımızı kullanmayı öğrenecek ve ilk e-irsaliyenizi keserek pratik deneyim kazanacaksınız.

Portal üzerinde irsaliyenizi kesmek için öncelikle https://eportal.mikro-grup.com.tr/ giriş yaparak “e-Dönüşüm”, “E-İrsaliye” ve “Yeni E-İrsaliye” adımları takip edilir.

e-Portal’de ilk e-İrsaliyenin nasıl kesileceğini aşağıdaki videomuzdan izleyebilirsiniz.

Zirve Masaüstü Programında İlk e-İrsaliyenizi Birlikte Keselim

Zirve Masaüstü, kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü özellikleriyle işletmenizin e-irsaliye düzenlemesini basit ve verimli hale getirmek için tasarlandı.

Zirve Masaüstü Programında yeni irsaliye oluşturabilmek için “İrsaliye”, “Yeni İrsaliye” ve “Satış İrsaliyesi” adımları takip edilir.

Zirve Masaüstünde ilk e-İrsaliyenin nasıl kesileceğini aşağıdaki videomuzdan izleyebilirsiniz.

İlk e-İrsaliye deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür eder, keyifli kullanımlar dileriz.

Top