Zirve Masaüstü Ürünlerinde Eylül Ayı Ana Güncellemeler

Zirve-Masaustu-Urunlerinde-Eylul-Ayi-Ana-Guncellemeler-1024x577 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Bu blog yazımızda Zirve Masaüstü ürünümüzde Eylül ayında güncellenen ve tamamlanan yeni sürümlerimizden bahsedeceğiz. Eylül Ayı güncellememiz ile zirve masaüstü programımızda size kolaylık sağlayacak bazı özellikler getirdik. Yeni sürümlerde önceliğimiz sizlerden gelen hata maddeleri ve sıklıkla bize ulaşan talepleriniz oldu.

.

Zirve Ticari, Zirve Müşavir ve ortak modüller olmak üzere yapılan geliştirmelere ilişkin en dikkat çeken maddeleri sizlerle paylaşmak isteriz.

.

Zirve Müşavir

  • Express Aktarım

“Temassız Muhasebe” çözümlerimizden biri olan Express Aktarım da fatura göster özelliğini daha kullanışlı bir hale getirdik.

Artık “Fatura İndir ve Göster” butonundaki büyütece tıklandığında fatura görseline ulaşılabilecek.

Basliksiz-1-min-002 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

 

Basliksiz-2 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

..

  • Bordro Modülü

Bordro – Personel modülüne, Askerlik / Doğum Borçlanması sekmesi eklendi. Geriye dönük prim günü artırmak, şirketlerin gelir vergisi matrahından düşüp gelir vergisi ödemelerini azaltacak ve ay ay takibinin yapılabildiği özelliğimizi geliştirdik.​

image-25-1024x551 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Kullanıcı yukarıdaki tabloyu doldurduğunda ve bordroyu hazırladığında program kesintiyi otomatik olarak uygulayacak. Önceki çalıştığı firma veya şubelerdeki indirim tutarını da ilgili alana ekleyebilecek.

image-26-1024x551 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Kullanıcı tarih girişini yaptıktan sonra toplam tutarı “Borçlanma Tutarı” alanına girebilecek. Ardından bordro hazırla diyerek bordrosunu hazırlayabilecek.

image-27-1024x546 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Bordro içerisinde yer alan “Borçlanma İndirimi” tutarı otomatik olarak Askerlik/Doğum Borçlanması sekmesine “İndirim Tutarı” olarak yansıyacaktır. “Kalan Tutar” bilgisi de otomatik olarak güncellenecektir.

image-28-1024x550 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Farklı bir firmadan örn: 1000 liralık bir indirim olması gibi bir durumda “İndirim Tutarı” alanına bu miktarın eklenmesiyle “Kalan Tutar” güncellenecektir.

image-29-1024x552 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

  • İşletme Defteri

Modül içerisinde hesap planı ve ayarlar sekmesi ayrı pencereye taşındı.

İşletme defteri yenileme çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda mevcuttaki sekmelerin ayrı pencereye taşınmasını sağlayarak temel çalışmalara başladık. ​İlerleyen güncellemelerde işletme defterinin yepyeni bir arayüze sahip olacağı haberini de vermiş olalım.

Basliksiz-3 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması
  •  Fiş Bölme Penceresi Yenilendi

Fiş bölme işlemleri ile ilgili sorunların giderilmesi, buradaki eski kodun yenilenip daha stabil hale getirilmesi ve fiş bölme işlemine tıklandığında günlük periyotlara göre olan seçenekler geliyordu fakat kullanıcılar çok daha detaylı bir şekilde bölme işlemi için evrak numarasına göre böl özelliğini kullanmaktaydı bu özelliğin sabit olarak getirilmesi ve kullanıcı dostu yenilenmiş arayüz ile geliştirilmesi sağlandı. 

image-34-1024x549 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Zirve Ticari

  • Figopara Entegrasyon

Figopara; vadesi gelmemiş alacaklarınızı nakde dönüştürmenize yardımcı olmak üzere hizmet veren finansal teknoloji şirketidir. Alıcıdan bağımsız, hiçbir kurumun bildirimini beklemeden vadesi gelmemiş e-faturalarınızın ödemesini Figopara ile hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

.

Daha önce Mikro altyapısını kullanan kullanıcılar için entegrasyon yapılmıştı. Yapılan güncellemeler ile Kolaysoft altyapısında olan kullanıcılar da Figopara başvurusunu Zirve masaüstünden başlatabilecekler. Konu hakkında detaylı bilgiye bu blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.

.

  • Fatura – Cari – Stok Modüllerinde Hızlandırma Çalışmaları Yapıldı

Ticari alanda da cari ve stok modüllerinde hızlandırma işlemleri tamamlandı. Bu modüllerimizde artan data yoğunluklarına bağlı yavaşlama ve kayıtların geç gelmesi, veri girişinde yavaşlama gibi şikayetlerin önüne geçmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak için geliştirmelerimizi tamamladık. Aynı zamanda programın açılış hızında da gözle görülür değişiklikler görülecektir.

.

  • Döviz Cinsi Ekleme Alanında Geliştirmeye Gidildi

Döviz Cinsi ekleme alanında 10’dan fazla tanım yapılabilmesi için güncelleme sağlandı. Böylece kullanıcılarımız artık diledikleri kadar farklı döviz cinsini sistemlerimize ekleyebilecekler.

 

image-6 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Diğer Güncelleme Başlıkları

.

Bu güncellemelere ek olarak;

.

  • Ticari rapor filtreleri düzeltildi, çalışmalar devam ediyor

Ticari alanda bulunan raporda sizlerin talep ettiği yaklaşık 46 raporda düzeltmeler yaptık ve yaklaşık 42 raporumuz içinde bu düzeltmeleri yapmaya devam ediyoruz.

.

  • Fiş Kesme seçenekleri tekrar açıldı

Yapılan bir diğer geliştirme ile Express Aktarım Fiş Kesme seçenekleri tüm kullanıcılara tekrar açık hale getirildi.​

Fiş kesme biçimlerini kapatmaktaki amacımız, e-Defter zamanı kullanıcıları fiş bölme işlemi ile uğraştırmadan olması gereken veriyi aktarmaktı. İlgili işlem sonrasında da yapılan müşavir, iş ortakları görüşmeleri ve forum sayfamızdan aldığımız geri dönüşler neticesinde fiş kesme biçimi özelliğini geri açtık. Burada kullanıcılardan aldığımız geri dönüşlere göre, evraklarını direk kesilen fiş üzerinden kontrol etmek istediklerini, bu sebeple toplu fiş kesip sonradan böldüklerini ilettiler.

image-33-1024x547 Nasıl Yapılır? Ön Muhasebe Veri Aktarımları Zirve Müşavir Zirve Ticari  zirve ticari zirve müşavir ticari raporlar sürüm işletme defteri güncelleme fiş bölme figopara fatura express aktarım bordro askerlik/doğum borçlanması

.

Eylül ayı güncellememizde öne çıkan özelliklerden detaylı olarak bahsettik.

.

Eylül Ayı Güncelleme İçerik Listesi

Tüm güncelleme detaylarına ait liste aşağıda yer almaktadır. Keyifli kullanımlar dileriz.

.

Zirve yazılım müşavir masaüstü programları V9.01- 06.09.2023-03.1 güncelleme içeriği

.

1.Bordro modülüne, Askerlik / Doğum Borçlanması sekmesi eklendi.
2.Sigortalı meslek kodları listesi güncellendi.
3.Express aktarım (stoklu) pencerelerinde fiş kesme biçimi alanları aktif hale getirildi.
4.Express aktarım (stoksuz) pencerelerinde fiş kesme biçimi alanları aktif hale getirildi.
5.Express aktarım modüllerine e-Belge sorgulama butonu eklendi.
6.Express aktarım (stoksuz) aktarım modüllerinde indirilen faturaların kapatılacak hesap kodu alanındaki veri ile otomatik aktarılması sağlandı.
7.Express Aktarım (Paraşüt), bazı fatura aktarımlarında cari VKN/TC alanlarının hatalı gelmesi sorunu düzeltildi.
8.Express aktarım e-Arşiv fatura (interaktif)modülünde konaklama vergisi tutarının hesaplamaya dahil edilmesi sağlandı.
9.Express aktarımda hesap kodu tanım tablosunda Tevkifat ve ÖTV için genel tanım yapıldığında faturaları indir işlemi sonrası otomatik ilgili alanların doldurulması sağlandı.
10.e-Arşiv Fatura (interaktif) modülünde indirimleri satırlara dağıt özelliğindeki hata düzeltildi.
11.İşletme Defterinde İnternet V.D. Excel Aktarım Sayfasına Kayıt Alt Türü 186 – Mal Alışı seçeneğinin varsayılan olarak gelmesi sağlandı.
12.KDV1 Beyannamesi Tevkifat Uygulaması İşlemlerinde yuvarlama hatası sorunu düzeltildi.
13.KDV1 beyannamesi ihraç kaydıyla teslimler ile alakalı hesaplama sorunları düzeltildi.
14.KDV 1 Beyannamesinde Kısmi Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim alanındaki VKN/TC Bilgilerinin yazdırmaya gelmesi sağlandı.
15.KDV 1 Beyannamesinde yazdırma alanına Kısmi Tevkifat Kayıtları gelmesi sağlandı.
16.Özel hesap dönemi, KDV2 beyannamesine 2023 yılına 2022 yılındaki 2023 fişlerin bilgilerinin gelmeme sorunu düzeltildi.
17.MUHSGK Beyannamesinde Ekler, Serbest Bölgelerde Gelir Vergisi İstisnasına İlişkin Bildirim sekmesi eklendi.
18.MUHSGK Beyannamesi Tevkifata Tabi Ödemelere Ait Bildirim Tablosu yenilendi.
19.MUHSGK, sgk bildirim tablosunda sicil no ve tc no alanında ctrl+v tuşunun çalışmama sorunu düzeltildi.
20.SMS gönderim ekranında MUHSGK damga vergisi tutarının gelmemesi sorunu düzeltildi.
21.MUHSGK2 beyannamesini firmaya ait şifreler ile göndermek istediğimizde e-beyanname sayfasına geçmeme sorunu düzeltildi.
22.Bordro modülü izin cetvelinde işe giriş tarihi değiştirildiğinde, bordroda sicil bilgilerindeki işe giriş tarihinin değişmesi sorunu düzeltildi.
23.Gelir vergisi sabit oranlı personellerde asgari ücretli seçili ise ek ödeme verilince gelir vergisi hesaplamama sorunu düzeltildi.
24.Yurt dışı çalışan personelde işveren hisse hesaplamasındaki sorun düzeltildi.
25.Bordro muhasebe fişinde 5746 kanun nodan faydalanan personeldeki damga ve gelir vergi istisnasını yuvarlama farkı hesap koduna atma sorunu düzeltildi.
26.Çalışma günü 30 gün az işaretli olan personellerde, çıkış tarihi varsa ona uygun olarak prim gününü hesaplaması sağlandı.
27.Kısa çalışma ödeneği girildiğinde, aylık sigorta primleri bildirgesi raporunda eksik günün hatalı gelmesi sorunu düzeltildi.
28.5746 kanun ile bordro hazırlamada damga vergisi ve damga vergi istisnası arasında kuruş farkı çıkma sorunu düzeltildi.
29.Özel sağlık sigortası primi işveren ödemesi durumunda primi hesaplanırken prim tutarı sigorta matrahına ekleme sorunu düzeltildi.
30.Prim günü 0 olan personele ek ödeme verildiğinde sigorta matrahı hesaplama sorunu düzeltildi.
31.Personelde hem özel sağlık sigortası hem engelli indirimi var ise ikisini birden dikkate alması sağlandı.
32.Bordro-Raporlar 27- A Rapora “Yönetim grubu listede görünsün” seçeneği eklendi.
33.05746 kanun numarasından faydalanan personele özel sağlık sigortası girdiğimizde gelir vergi istisna tutarını hesaplamadaki hata düzeltildi.
34.Hayat sigortası tanımlanan personelde vergi indirimi gelir vergisi matrahından düşmeme sorunu düzeltildi.
35.e-Defter fiş kontrol modülüne, Türkçe Karakter kontrolü eklendi.
36.Müşavir stok, ortalama kar haddine göre dönem sonu stoğu kaydetmedeki hata düzeltildi.
37.Fiş bölme penceresi yenilendi.
38.Hesap Planında hareket olamayan hesapta Virman butonuna tıklayınca uyarı vermesi sağlandı.
39.Fatura excel modülüne fiş kesme seçenekleri eklendi.
40.Genel muhasebe, fiş böl penceresi yenilendi.
41.Yoğun olan fişlerde insert ile satır eklenip yön tuşuyla alt satıra inildiğinde yaşanan donma sorunu düzeltildi.
42.Fiş işlemlerinde ödeme şekli alanında önceden girilmiş hesap kodlarında ödeme şekli listesinin tamamının gözükmeme sorunu düzeltildi.
43.Fiş tarihinde saat varsa yevmiye no ve fiş sıralama yapılamaması sorunu düzeltildi.
44.Genel muhasebe fiş işlemlerinde arama yapıldıktan sonra fiş birleştirme işlemi yapılmak istendiğinde arama ekranındaki fişlerin gözükmeme sorunu düzeltildi.
45.Hesap planı kopyalama, hesaptan hesaba kopyalamadaki hata düzeltildi.
46.Mizan excel’e alındığında exceldeki arka planın renksiz gelmesi sağlandı.
47.İşletme Defteri, hesap planı sekmesi ayrı pencereye taşındı.
48.İşletme Defteri, ayarlar sekmesi ayrı pencereye taşındı.
49.Türkiye finans banka pdf aktarama sorunu düzeltildi.
50.Yapıkredi banka pdf aktarımında evrok no alanının gelmesi sağlandı.
51.Firma bilgilerinde, şubeye bilgi girişi yapılıp kaydedildiğinde Merkez’e geçme sorunu düzeltildi.
52.Döviz Cinsi ekleme alanına 10’dan fazla tanım yapılabilmesi sağlandı.

.

Zirve yazılım ticari masaüstü programları V9.01- 06.09.2023-03.1 güncelleme içeriği

.

1.Figopara entegrasyon geliştirmeleri tamamlandı.
2.Cari modülde hızlandırma çalışmaları yapıldı.
3.Stok modülünde hızlandırma çalışmaları yapıldı.
4.Fatura modülünde bulunan üst tabloda kolon ayarı yapılabilmesi sağlandı.
5.Fatura yazdırmada, yazdırılan görüntüde cari bakiyesi alanının hatalı gözükme sorunu düzeltildi. 
6.Kamu faturasında düzeltmeye alındığında menşei seçimi yapılamama sorunu düzeltildi.
7.e-Dönüşüm uygulamasından fatura ön eki pasife alındıysa faturadaki önek seçimi alanında gözükmemesi sağlandı.
8.Fatura modülün entegrasyon yapılıp sonrasında muhasebe kısmından değiştirilen fişlerde entegrasyon alanında (ED) yazısının gözükmeme sorunu düzeltildi.
9.Fatura türü, SMM Makbuzu seçildiğinde, stok satırın da tevkifat yüzdesi alanının gözükmeme sorunu düzeltildi.
10.Kapalı kesilen gider pusulasının muhasebe fişinde belge türünü atması sağlandı.
11.Cari kodu uzun olan carilerde fatura yazdırmadaki hata düzeltildi.
12.Vadesi gelmiş faturalar ekranında fatura aç özelliği aktif hale getirildi.
13.İrsaliye modülünden toplu faturalandırılan faturaları göndermede gelen hata düzeltildi.
14.Bazı datalarda irsaliye girişinde barkod okutulduğunda ekranın donma sorunu düzeltildi.
15.Siparişi düzeltmeye alınca kapat veya esc kullanıldığında kaydedilsin mi uyarısının gelmesi sağlandı.
16.İndirimli kaydedilen siparişleri kopyalamadaki hata düzeltildi.
17.Gider kartı, virman işleminde F2 kısayol tuşu çalışmama sorunu düzeltildi.
18.Toplu dekont girişinden uygulanan kur alanına virgülden sonra girilen 4 hanenin gözükmesi sağlandı.
19.Cari hareketlerde kredi kartı tahsilatı olduğunda bakiye alanının doğru gözükmeme sorunu düzeltildi.
20.Cari modülü borç / alacak dekontu girişinde girilen saat bilgisi değiştirilip kaydedildiğinde girilen veriyi kaydetmeme sorunu düzeltildi.
21.Fatura girişinde, cari sorgulama yapıldığında otomatik olarak cari kart içeriğine verilerin aktarılması sağlandı.
22.Cari modülü toplu hazırlanan maaş tahakkuku tek cariden silinirse tüm personel carilerinden tahakkukları silme sorunu düzeltildi.
23.Cari borç dekontu yazdırmada borçlu döviz tutarı yazdırmadaki sorun düzeltildi.
24.Cari modülünde Alt+V kısayol tuşu ile dekont kopyalamak istenildiğinde gelen hata düzeltildi.
25.Bazı datalarda portföydeki çekler filtrelendiğinde, portföyde olmayan çeklerin listeye gelmesi sorunu düzeltildi.
26.Fiyat/Kdv değiştir modülünde satış döviz fiyatı değiştirememe sorunu düzeltildi.
27.Firmalar arası stok kartı kopyalamada grup muhasebe kodu alanının kopyalanması sağlandı.
28.Seri numarası takibi yapılan stokta, satış faturası kesilip durumu satıldı olduktan sonra düzeltmeye alınıp başka stok seçildiğinde durumu depoda gözükmemesi sorunu düzeltildi.
29.Seri no takip modülünde, durum değiştirme penceresinin açılmama sorunu düzeltildi.
30.Banka modülü gider fişinde uygulanan kur kısmında uzun değer girildiğinde evrak kaydetmeme sorunu düzeltildi.
31.Yeni eklenen döviz cinsinin, banka kartında ve evraklarda gözükmesi sağlandı.
32.Fatura, Raporlar, 9.Fatura Listesi (Grup ve Özel Kod) raporunda departman filtresinin çalışmama sorunu düzeltildi.
33.Cari, Raporlar, 22. Karşılaştırmalı Cari Hesap Durum Raporunda Cari Kartı Özel Kodu 1 Başlangıç ve Bitiş filtresini uyguladığımızda belirsiz sütun adı ‘OZELKOD1’ hatası düzeltildi.
34.Cari, Raporlar, 22. Karşılaştırmalı Cari Hesap Durum Raporunda Kapalı/Açık Fatura filtresi aktif hale getirildi.
35.Fatura, 25.Fatura içerik listesi raporuna tevkifat toplamı ve genel toplam alanları eklendi.
36.Fatura, Raporlar, 25.Fatura İçerik listesi raporunda KDV Dahil/Hariç filtresinin çalışmama sorunu düzeltildi.
37.İrsaliye Raporlar, 1, 2, 3, 4 ve 5. Raporlarda, Cari Özel Kod 1 filtresinde başlangıç ve bitiş parametreleri aynı olduğunda raporun boş gelmesi sorunu düzeltildi.
38.Sipariş Raporlar, 2. ve 3. raporda Satır Özel Kodu filtresine girilen değerler Fiş Özel Koduna yazılma sorunu düzeltildi.
39.Sipariş, raporlar, 7.Teslim edilmemiş siparişler listesi ve 8.Teslim alınmamış siparişler listelerinde, teslim edilmiş siparişlerin gözükme sorunu düzeltildi.
40.Gider, raporlar, 2.Gider Hareketleri – Kartlara Göre raporunda KDV’ler bakiyelere dahil olsun filtresinin çalışması sağlandı.
41.Gelir, raporlar, 4.Gelir Hareketleri-Kartlara Göre raporunda evrak numarası alanının tam gözükmeme sorunu düzeltildi.
42.Cari, Raporlar, 1.Cari Hesap Ekstresi raporunda detaylı rapor alındığında bazı stokların birim miktarlarının gelmeme sorunu düzeltildi.
43.Cari, raporlar, 21.Cari Liste/Ekstre raporunda bulunan grup 1,2,3 filtrelerinin çalışmama sorunu düzeltildi.
44.Cari, Raporlar, 23.Borç Yaşlandırma listesi raporunda liste temizleme sonrası rapor görüntülemek istediğimizde gelen hata düzeltildi.
45.Banka hesap ekstresi raporuna, dekont türleri filtresi eklendi.
46.Banka modülü raporlarında excel’e alındığında ilgili dosya konumuna jpg dosyaları atma sorunu düzeltildi.
47.Stok, raporlar, 5.Stok durum raporunda Liste temizleme işleminden sonrası kalite kodu alanında gelen hata düzeltildi.
48.Stok, raporlar, 37.Cari Hesap Satış (Haftalık Gruplu) raporunda depo seçildiğinde gelen hata düzeltildi.
49.Ticari raporlar, Cari durum raporunda cari açılış fişi 1TL den az olan bakiyeli carilerin gözükmeme sorunu düzeltildi.
50.Ticari raporlar, 15.Nakit Hareketleri raporu çalışmama sorunu düzeltildi.
51.Ticari ayarlarda ‘Satış Faturasında Reçete Takip Et” seçeneği seçildiğinde irsaliye modülüne mamul için üretimden giriş fişi , hammaddeler için sarf fişi oluşturması sağlandı.
52.Üretim kayıtları sekmesinden reçete yazdırma işleminde miktar kısmı boş gelme sorunu düzeltildi.
53.Ticari ayarlar, Excel aktarım Ayarları sekmesinde bulunan tür tanımlarına tüm fatura türleri eklendi.
54.Firma bilgilerinde, şubeye bilgi girişi yapılıp kaydedildiğinde Merkez’e geçme sorunu düzeltildi.
55.Döviz Cinsi ekleme alanına 10’dan fazla tanım yapılabilmesi sağlandı.

Top