Mart 2024 e-Bülten

Nova_Mart_Newsletter_Kapak-1024x288 E-Bülten Zirve Nova

 
 
2024_Nova_Mart_Bulten1 E-Bülten Zirve Nova
 Faturalarınızı Zirve Nova 2.0’a Aktarırken, QR Teknolojisinden Yararlanın. ✔︎
e-Portal, Paraşüt ve Bizmu ürünlerinden birini kullanan mükelleflerinizin faturalarını Express Aktarım ile dakikalar içinde Nova 2.0’a aktararak muhasebeleştirmeye hazır hale getirebilirsiniz. Peki ya diğer mükellefleriniz, Express Aktarım ile aktarılamayacak bir başka program aracılığıyla fatura kesiyorsa?
  • Faturaları hızlıca içeri almak için yapmanız gereken tek şey, faturadaki QR kodunu taramak.
  • Kodu barkod okuyucunuz ile tarayabilirsiniz.
  • Kodu okutmanızın ardından faturalar, programınızda muhasebeleştirmeye hazır hale gelecektir.Zirve Nova 2.0 ile mükelleflerinizin faturalarını muhasebeleştirmek, işte bu kadar kolay!
 
 
S%CC%A7ubat_Newsletter_Go%CC%88rseller_3 E-Bülten Zirve Nova
Faturalarınızda Hesap Kodu Girişlerini Otomatikleştirin 💜
Faturalarınızı içeri aldınız ve hesap kodlarını doldurarak muhasebe fişlerini oluşturmaya hazırlanıyorsunuz. Yoksa her faturada hesap kodlarını elle tek tek doldurmanız gerekeceğini mi düşündünüz? Bu, Zirve Nova 2.0’ın ruhuna aykırı olurdu!
  • Firmalarınızın her biri için faturalarda doldurmanız gereken hesap kodlarını, bir kod tablosu oluşturarak hazır hale getirebilirsiniz.
  • Böylece daha önce tabloya girdiğiniz hesap kodları, faturada otomatik olarak dolu halde gelir ve faturanız saniyeler içinde muhasebeleştirmeye hazır olur.
  • Bir firmanız için hazırladığınız kod tablosunu, diğer bir firmanız için kopyalayabilir ve gerekirse değişiklik yapabilirsiniz.
Bu sayede hesap kodlarını tek tek her faturada doldurmakla geçireceğiniz zamanı, muhasebe fişlerinizin kontrolü için kullanmış olursunuz.
 
 
 
İşinizi Kolaylaştıran Zirve Nova 2.0 Raporlarına Yenileri Eklendi 🎉
2024_Nova_Mart_Bulten6 E-Bülten Zirve Nova
Personel – Raporlar – Bordro Raporları modülünde üç yeni raporu hizmetinize sunuyoruz:
  • İzin cetveli,
  • Avans cetveli,
  • Mesai cetveli raporlarını birkaç tıklamayla hazırlayabilir ve görüntüleyebilirsiniz.
     
 
 
 
 
Nova_Ocak_Bulten_5 E-Bülten Zirve Nova
 
 
1. CTRL+ Enter kısayolu ile bilgileri alt satıra taşıyın.
Fiş giriş ekranında evrak tarihi, seri, evrak no, belge türü, VKN, borç-alacak, masraf merkezi, belge türü açıklaması ve ödeme şekli alanlarında; ‘CTRL + Enter‘ klavye kısayolu ile bir satırda doldurduğunuz bilgileri, bir alttaki satıra taşıyabilirsiniz.
 
2024_Nova_Mart_Bulten4 E-Bülten Zirve Nova
2. Gayrimenkul listeleri Excel formatında indirin.
Gayrimenkul kayıtlarınızı Excel formatında kolayca bilgisayarınıza indirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Yapmanız gereken tek şey, kayıtları Excel dosyası formatında indirmeye hazır hale getirecek tek bir butona basmak ve işte hepsi bu kadar!
3. NOVA tarih formatları standardize edildi.
‘.’, ‘-‘, ‘/’… Hangisi doğru olur diye düşünmenize hiç gerek yok! Zirve Nova 2.0 programı içinde tarih doldurmanız gereken bütün alanlarda sistem, yazdığınız rakamlar arasına ‘.’ işaretini otomatik olarak yerleştirir. Böylece tüm işlemlerinizde tarih girişlerinizin formatı standart hale gelir.
4. Evrak No tamamlama ile fiş girişleriniz daha kolay.
Üstad fiş girişlerinde evrak no alanını doldururken faturaların 16 haneli numaralarını tek tek yazmakla vakit kaybetmeyin! Siz sadece ‘ABC/1’ örneğindeki gibi evrak numarasının ön ekini ve ilk rakamını yazın, kalanını sistem otomatik olarak tamamlasın.
 5. Şube ve personel alanlarında isim ile arama yapın.
Bordro raporları ekranında, şube ve personel alanlarında hem şube adı hem de personel ismi ile arama yapabilirsiniz. Yeni eklenen arama alanlarımızı kullanarak, aradığınız şube ve personelleri isimlerini yazarak saniyeler içinde bulabileceksiniz.
6. Hesap planını klavyenizdeki kısa tuşlar ile topluca silin.
Klavye kısayollarının zaman tasarrufu açısından sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bu konuda çalışmaya devam ediyoruz. Hesap planında ‘Shift + yön tuşu’ kısayolunu kullanarak hesap kodlarını toplu şekilde seçebilir ve silebilirsiniz. 
7. Hesap planı kodlarını klavyenizdeki kısa tuşlar ile topluca silin.
Klavye kısayollarının zaman tasarrufu açısından sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bu konuda çalışmaya devam ediyoruz. Hesap planında ‘Shift + yön tuşu’ kısayolunu kullanarak hesap kodlarını toplu şekilde seçebilir ve silebilirsiniz. 
8. Modülü kapatmanıza gerek kalmadan işlemleri görüntüleyin.
Program içindeki tüm modüllerde, oluşturduğunuz muhasebe fişlerini görüntüleyebilmek için sekmeleri kapatmanıza artık gerek yok. Kapatıp açma işlemine zaman harcamadan, kayıtlar gelir gider ya da fişler sayfasına düşer; böylece eklediğiniz fişleri anında görüntüleyebilirsiniz.
9. Defter Beyan Amortisman fişlerini otomatik oluşturun.
Defter beyan firmalarınız için demirbaş modülünden amortisman fişlerinizi otomatik olarak oluşturabilirsiniz. Bu fişlerin GİB’e gönderimi mümkün olmadığı için sistem, demirbaş gideri kayıtlarınıza ‘gönderilemez’ uyarısını verecektir.
 
 
Tüm güncelleme ve yeniliklerden haberdar olmak için sosyal medya hsaplarımızdan
bizi takip etmeyi unutmayın!
facebook E-Bülten Zirve Nova  twitter-x E-Bülten Zirve Nova  instagram E-Bülten Zirve Nova  linkedin E-Bülten Zirve Nova  youtube E-Bülten Zirve Nova

 
Top