Şubat 2024 e-Bülten

MicrosoftTeams-image-5-1024x288 E-Bülten Zirve Nova

 
 
nova-bordro-01 E-Bülten Zirve Nova
Bordro Modülünde Tanım ve Ayarlar Ekranlarımız
Uçtan Uca Yenilendi 🎊
Bordro hazırlarken kullandığınız tanım ve ayarlar ekranlarının tamamını sadeleştirerek işlemlerin daha pratik ve hızlı şekilde yürütülmesine imkan tanıdık:
  • Belge Türleri, Ek Ödemeler ve birçok ekranda, geliştirmemiz öncesinde 3 adımda tamamlayabildiğiniz işlemleri artık tek adımda gerçekleştirebilirsiniz.
  • Dönem Tanımlamaları ve Muhasebe Entegrasyon sekmelerindeki işlemlerinizi çok daha kolay biçimde yapabilirsiniz.
  • Ayrıca işlemleriniz sırasında herhangi bir aksaklığın meydana gelmemesi için modülümüze, olası hataların önüne geçecek bilgilendirici uyarılar ekledik.
 
 
S%CC%A7ubat_Newsletter_Go%CC%88rseller_2 E-Bülten Zirve Nova
İşletme Defteri Modülündeki
Bütün Ekranlarda
​Cari İsmiyle Arama Yapın 🔎
Bildiğiniz gibi, Zirve Nova 2.0 programında işletme defteri modülünde cari sorgulamalar, TC Kimlik No veya Vergi No ile gerçekleştiriliyordu. Yeni geliştirmemizden sonra, bu ekranda cari ismiyle de arama yapmanız mümkün!
  • TC Kimlik No/Vergi no alanına cari ismini yazın.
  • Bilgilerinize saniyeler içinde ulaşın.
 
 
Gelir Vergisi Mükellefleri İçin
Kar-Zarar Kayıtları Artık Otomatik ✨
S%CC%A7ubat_Newsletter_Go%CC%88rseller_3 E-Bülten Zirve Nova
Kurumlar vergisi mükellefleri için hem vergi hem de kar-zarar kayıtlarını Zirve Nova 2.0’da otomatik olarak gerçekleştirmek, zamandan tasarruf ve hız sağlıyor. Gelir vergisi mükellefleri için ise öncesinde elle yapılması gereken bu kayıtları, otomatik hale getirdik.
Güncellememizle birlikte, gelir vergisi mükellefleri için kar-zarar ekranlarındaki;
  • Yansıtma modülünde hesap kodları otomatik olarak doldurulabilir,
  • Fişleri otomatik olarak kesebilirsiniz.
Böylece kayıtlar çok daha kısa bir zamanda hazır hale gelmiş olur!
 
 
2_28_Gif-Rev E-Bülten Zirve Nova
 
 
Banka Aktarım Modülünde Tanım Tablosu
Akordeon Özelliği Yayında!
Banka Excel aktarımında yüklediğiniz hesap hareketlerinde satırları dar bir ekranda taramak için uğraştığınız günler geride kaldı. Yeni özelliğimiz ile
  • Verilerinizi çok daha etkin ve geniş bir ekran düzeni ile görüntüleyebilirsiniz.
  • Sabit bir tanım tablosu yerine, veri setlerinizi işlem yaptığınız alana göre genişletip daraltabilirsiniz.
  • Uzun ve yoğun veri satırlarını ferah bir ekranda rahatça kontrol edip olası eksikliklerin ve hataların önüne geçerek muhasebeleştirilmeye hazır hale getirebilirsiniz. 
 
 
Defter Beyan Modülündeki Yepyeni Özelliklerimizi Keşfedin
Defter beyan modülümüzde, işlemlerinize sürat ve verim katacak yeni geliştirmeler yaptık:
  • Hızlı gelir-gider ekleme ekranını, tarih alanını doldururken yazdığınız tarihi otomatik olarak tamamlayacak şekilde düzenledik.
  • Ekrandaki alanları ve kolonları, en hızlı ve en rahat kullanabileceğiniz şekilde tekrar sıraladık.
  • CTRL+DEL kısa yoluyla bir kayıt silmek istediğinizde, veri kaybını önlemek için silme işleminden emin olup olmadığınızı teyid etmenizi isteyen bir uyarı ekledik.
 
 
nova_ocak_newsletter_gorsel2 E-Bülten Zirve Nova
 
 
1. Hesap ismi ile arama
Programımız içindeki tüm modüllerde, hesap kodunun yanı sıra hesap adı ile de arama yapmanızı sağlayan yeni geliştirmemiz yayında. Başka bir deyişle modüllerde aradığınız hesapları bulmak için hesap numaralarına ek olarak artık hesap isimlerini de kullanabilirsiniz.
2. Yeni açılan hesap kodlarına hızlı erişim
Yeni açtığınız hesap kodlarına, herhangi bir modülü kapatıp açmadan erişebilirsiniz. Böylece açtığınız hesap kodlarını dilediğiniz an hızlıca kullanmaya devam edebilirsiniz.
3. Yevmiye defterlerinde yazı boyutu değiştirebilme imkanı
Yevmiye defter kayıtlarınızın çıktısını alırken, yazı boyutunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bu sayede defter kayıtlarınızın çıktısının kaç sayfa tutacağını kontrol etmeniz ve sayfa sayısını yazı boyutu aracılığıyla azaltıp çoğaltmanız mümkün olur.
4. 603, 604, 633 numaralı hesaplar gelir tablosunda!
Vakıf ve dernek mükellefleri açısından kritik olan 603, 604, 633 numaralı hesap kodlarını artık gelir tablosundan zahmetsizce getirebilirsiniz.
5. Ay bazında gelir-gider kayıtlarınızın gönderimi yaparken çoklu seçim imkanı
İşletme defteri ve serbest meslek defteri kullananlar için gelir-gider kayıtlarının gönderimi yaparken gerekli kayıtların ay bazlı çoklu seçim özelliğini geliştirdik. Bu sayede, gelir-gider kayıtlarında ay bazında seçim yaparken kayıtları çoklu olarak seçebilir ya da kayıtların seçimini kaldırabilirsiniz.
 
 
sada E-Bülten Zirve Nova
Zirve Masaüstü Programlarında ve Zirve Nova 2.0’da Enflasyon Muhasebesi canlı anlatımı yaptığımız seminerlerimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz. 
 
Mali Müşavirlerimiz ve muhasebe çalışanları ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Butona tıklayarak seminer tarihlerimizi takip edebilirsiniz. 
Etkinlik Takvimi
Tüm güncelleme ve yeniliklerden haberdar olmak için sosyal medya hsaplarımızdan
bizi takip etmeyi unutmayın!
facebook E-Bülten Zirve Nova  twitter-x E-Bülten Zirve Nova  instagram E-Bülten Zirve Nova  linkedin E-Bülten Zirve Nova  youtube E-Bülten Zirve Nova

 
Top