Nisan 2023 e-Bülten

nisan-1024x438 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten

 
 
e-Arşiv ve e-Faturaları
Hızlıca Programa Aktarın
Paraşüt ve e-Portal üzerinden kesilen e-Arşiv ve e-Fatura’ları Express Aktarım sayesinde pratik bir şekilde Zirve Nova 2.0’a aktarın ve muhasebeleştirin.
 
Aynı şekilde, İnteraktif Vergi Dairesinden e-Arşiv Faturalarınızı alabildiğiniz gibi GİB portaldan da İnteraktif e-Arşiv (4400/5000) faturalarınızı  programa aktarabilirsiniz.
newsletter-icerikler2-01-mini E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
 
 
 
e-SMM Toplu İşlemler ile Hızınıza Hız Katın 🤩
newsletter-icerikler2-02-mini E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
e-SMM hazırlarken Firma İşlemleri > Sözleşme Bilgileri alanından kaydettiğiniz firma bilgilerine göre makbuzunuz hazırlanır. Her dönem makbuzlarınızı oluştururken firma bilgilerini girmenize gerek kalmaz, bu sayede hızlıca e-SMM oluşturabilirsiniz.
Peki nedir bu e-SMM Toplu İşlem Özelliği 🧐
Değişiklik yapmak istediğiniz makbuzları seçerek toplu bir şekilde; Sil, Muhasebe Fişi Kes ya da Muhasebe Fişi Gönder işlemlerini gerçekleştirmenizi sağlayan, sizler için geliştirdiğimiz bir özellik.
 
 
Otomatik Evrak Numarası Kolaylığı ile Tanışın
Zirve Nova 2.0’da e-Defter gönderirken Evrak Numaralarını tek tek girmenize gerek yok!
 
Program içerisinden Muhasebe İşlemleri > Fişler adımını izleyerek tek seferde Evrak Numarası Ekle’ye basın; seçilen fiş ya da tarih aralığına göre otomatik olarak sistemde tüm fişlere evrak numarası tanımlayın!
Peki Evrak Numarası Boşsa Ne Yapabilirsiniz?
Merak etmeyin, e-Defter İşlemleri sekmesinde bulunan Fişleri Kontrol Et özelliği sayesinde evrak numaralarında boş olan satırlar varsa program sizi uyarıyor. Evrak No Ekle özelliği sayesinde ise otomatik evrak numarası verebilirsiniz.
 
 
newsletter-icerikler-05 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Carileri Otomatik Doldurma Özelliği ile
Hata Payını Minimuma İndirin
Muhasebe Hesap Kodu boş gelen Banka Excel aktarımlarınızda, program Carileri Otomatik Doldur özelliği sayesinde Muhasebe Hesap Kodu alanını VKN/TCKN veya Hesap adına göre otomatik dolduruyor.
 
Bir diğer deyişle, Zirve Nova 2.0’da bulunan Cariyi exceldeki ile karşılaştırıp buluyoruz. Size de hızlanan sürecin tadını çıkarmak kalıyor. ✨
newsletter-icerikler2-03-mini E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
 
 
 
Personel Ek Ödemeleri Net Ücrete Yansımıyor
newsletter-icerikler2-04-mini E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Personelinize verdiğiniz ek ödenekleri (örneğin; yemek kartı), personelin bordrosuna eklemeyi tercih ederseniz; Tanım ve Ayarlar ekranında Ek Ödeme Tanımları sekmesinde girin. Yeni bir ödeme eklerken veya bir ödeme düzeltirken en son onay aşamasında Net Ücrete Yansımasın seçeneğini işaretleyin.
 
 
 
 
Zirve Nova 2.0’ın Arkasındaki Güçlü Ekip ile Tanışın!
DSC00245 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Siz değerli Mali Müşavirlerimizin isteklerini karşılamak ve gelişen – değişen muhasebe süreçlerine ayak uydurmak için son teknolojiye sahip Online Muhasebe Programımız Zirve Nova 2.0’ı her geçen gün daha da mükemmel hale getirmek üzere ekipçe keyifle çalışıyoruz.

Peki kim bu ekip?

İşte biziz…💫 

Gülen yüzlerimizle, yüzümüze yansıyan enerjimizle; sizlere sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz. 

Zirve Nova 2.0 Ekibi
 
newsletter-icerikler-08 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten

 
Top