Kasım 2023 e-Bülten

kasim-1024x438 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten

Paraşüt Banka Entegrasyonu ile Banka Hareketlerini Tek Tuşla Zirve Nova 2.0’a Aktarın ve Muhasebeleştirin! ✔
Aktarımlar modülünün altında bulunan Banka Aktarım butonuna tıklayın. Çıkan ekranda Paraşüt seçeneğine tıklayın ve Kullanıcı Adı / Şifre alanlarını doldurun. Banka ve tarih bilgilerini seçerek Ekstre İndir butonuna tıklayın.Tek tuşla Carileri Otomatik Doldurun ve Fişe Aktarın.
Zirve Nova 2.0’da Paraşüt Banka Entegrasyonu özelliği ile kolaylığın tadını çıkarın. 🏖️
 
 
Puantaj%20Ekran%C4%B1%20Yenilendi%20new E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Puantaj Ekranı Yenilendi 🎉
Puantaj Ekranında bulunan menüler kullanımınızı kolaylaştırmak için üst kısma buton olarak eklendi ve Filtreler paneli oluşturuldu.
 
Filtreler bölümüne eklenen ön izleme sayesinde Ay, Şube, Görünüm ve Belge Türünü hızlı bir şekilde görüntüleyebilir, üstüne tıklayarak kullanımınıza göre düzenleyebilirsiniz. Tek tuşla tablonun PDF ve Excel çıktısını alabilir ya da bordrosu hazırlanan personel sayısını tablonun altına eklenen alan sayesinde kolayca takip edebilirsiniz.
 
Ek bir bilgi ⭐️: Puantaj ekranında çalışan Vergi, SGK ve Ücret toplamlarını rapor almadan tablonun alt bölümünde görebilirsiniz.
 
Bunlar ve daha birçok değişiklik ile Puantaj hazırlama, giriş çıkış gibi süreçlerinizi rahatlıkla Zirve Nova 2.0 üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
 
 
İşe Giriş ve Çıkış İşlemlerinin Hızı Sizi Korkutmasın 👻
is%CC%A7e%20Giris%CC%A7%20ve%20C%CC%A7%C4%B1k%C4%B1s%CC%A7%20I%CC%87s%CC%A7lemlerinin%20H%C4%B1z%C4%B1%20Sizi%20Korkutmas%C4%B1n%20new E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
 
Personel işe giriş ve çıkış işlemleri Zirve Nova 2.0’da çok hızlı ve kolay.

Kontrolü elden bırakmak istemeyen siz değerli Mali Müşavirlerimiz için eklenen yeni özellik sayesinde giriş ve çıkış işlemlerini tamamlamadan önce ekranda çıkan ön izleme ile tüm bilgileri kontrol edebilir ve işlemi tamamlayabilirsiniz.
 
 
200’den Fazla Raporlara Yenileri Eklendi 🚨
Stok Raporlarına eklenen Rapor Tiplerini aşağıda inceleyebilirsiniz.
Screenshot%202023-11-20%20at%2011_49_27 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
 
 
Screenshot%202023-11-20%20at%2011_56_23 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Bordro Hesaplama Detayları
Zirve Nova 2.0 sizin için tüm bordro hesaplarını otomatik yapar. Nasıl ve hangi verileri aldığına dair hesaplama detaylarını merak ediyorsanız ilgili personel bilgilerini seçin ve Aylık Bordro alanından Bordro Hesap Detayına tıklayarak tüm detayları inceleyin.
e-Defter Önizleme
e-Defter detaylarını incelemek için e-Defter’i seçtikten sonra e-Defter Detayı alanından Yevmiye Defteri, Yevmiye Beratı, Kebir Defteri, Kebir Beratı, Defter Raporu herhangi birine tıklandıktan sonra önizle butonuna tıklarak detayları inceleyebilirsiniz.

Önizle butonu hariç üzerine çift tıklayarak da detayları inceleyebilirsiniz.
 
 
fotograf_birlestirme E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Zirve Nova 2.0 Atölye Çalışması Kapsamında
Kayseri ve İstanbul’da Mali Müşavirlerimiz ile Buluştuk 💜
Atölye çalışmalarımıza farklı illerde devam ediyoruz!

Atölye kapsamında Zirve Nova 2.0 programında fiş girişie-Defter hazırlama & gönderimi ve beyanname süreçlerini Eğitim Uzmanımız Büşra Aydın ile birlikte inceledik.

Bölgedeki Mali Müşavirlerimize verdiği destek başta olmak üzere, Kayseri Atölye etkinliğimizdeki katkılarından dolayı İş Ortağımız Sayın Tayyar Baysal’a ve Sayın Orhan Kahraman’a teşekkür ederiz.

Farklı illerde, atölye kapsamında Mali Müşavirlerimizle buluşmaya devam edeceğiz. ⭐️
Katılım Sağlayan Tüm Mali Müşavirlerimize Teşekkür Ederiz.

 
Top