Mayıs 2024 e-Bülten

kapak-1024x288 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten

 
 
Nova-Nisan-Newsletter-GIF E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
 F1 Hesap Planı Güncellendi ✔︎
Programımız içinde hesap kodu girişi yapılan alanlarda F1 klavye kısayolunu kullanarak Hesap Planı Ekranı’na erişim sağlamanız mümkün. Güncellememizle, F1 kısayolunu kullanarak ulaştığınız Hesap Planı Ekranı’nı baştan aşağı yeniledik!
  • Yepyeni bir görünüme kavuşan Hesap Planı Ekranı’nda artık çok daha rahatça çalışabilir,
  • Gözünüzü yormayan sadeleşmiş arayüzümüz üzerinden yeni hesap kodlarınızı kolayca tanımlayabilir,
  • Oluşturduğunuz hesap kodlarını hızla fişlerinize aktarabilir,
  • Hesap kodlarınızı ve bakiyelerinizi tek bakışta kontrol edebilirsiniz.
 
 
Değişen kanun ve düzenlemelere en hızlı şekilde uyum sağlayan Zirve Nova 2.0’da yeni düzenlemeye uyumlu
e-Defter ve berat dosyaları eş zamanlı gönderimi yayında!
Gelir İdaresi Başkanlığı 22 Mayıs 2024 tarihinde yapmış olduğu duyuru ile birlikte;

📌 e-Defter kayıtları her ayın 10’una kadar gönderilecektir.

📌 İkincil kopyalar için 22.05.2024 tarihinden önce oluşturduğunuz e-Defter dosyalarının Gelir İdaresi ikincil kopya uygulaması ile gönderilmesi gerekmektedir.

📌 22.05.2024 tarihinden itibaren oluşturulan e-Defterlerde, defter berat dosyaları ile birlikte yevmiye ve kebir dosyaları da sisteme gönderilecektir. İkincil saklamalar ayrıca gönderilmeyecektir.

Sizin için en hızlı şekilde program güncellemesini tamamlayarak e-Defter ve Berat dosyalarının gönderimi Zirve Nova 2.0’da yeni düzenlemeye uyumlu hale getirdik. 💜

Keyifli kullanımlar dileriz. ✨
 
Detaylı bilgi için aşağıdaki butona tıklayarak blog yazımıza göz atın.
Yeni e-Defter Süreci
 
 
Zirve Nova 2.0 üzerinden farklı tevkifat oranları ile yapacağınız işlemler, şimdi hiç olmadığı kadar kolay!
Bundan böyle Zirve Nova 2.0 üzerinden yaptığınız tevkifatlı işlemlerde, her bir tevkifat oranı için ayrı hesap kodları tanımlayabilirsiniz. Yeni geliştirmemizle;
  • Express aktarım,
  • GİB e-Belge sorgulama,
  • QR ile aktarım,
  • Gelen ve gönderilen e-Arşiv Faturalar sekmelerinde, ihtiyaç duyduğunuz tevkifat hesap kodlarını kod tablosuna girebileceğiniz alanlar ekledik. Üstelik girdiğiniz hesap kodlarını kaydettiğinizde, kodlar otomatik olarak hesap kodu tablosuna yerleşir.
Bundan böyle Zirve Nova 2.0 üzerinden yaptığınız tevkifatlı işlemlerde, kod tablosunda her bir tevkifat oranı için ayrı hesap kodları tanımlayabilirsiniz.
 
 
excel E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Zirve Nova 2.0 ile gayrimenkul kayıtlarınızı Excel olarak dışa aktarabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. ⭐️
Yeni güncellememiz ile şimdi, gayrimenkul kayıtlarınızı ister toplu olarak isterseniz sadece seçtiğiniz kayıtlarla rapora dönüştürebilirsiniz.
Böylece gayrimenkul kayıtlarınızın raporlaştırılmış dökümünü saniyeler içinde görüntüleyebilir ve Excel veya PDF formatlarında kaydedebilirsiniz.
 
 
Nova_Ocak_Bulten_5 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
 
 
1. Yeni firmalarınız için Hesap Kodlarınızı Tanımlarken hesap planı modülünde …, f1 hesap planı ekranında ise + Butonu ile Hız Kazanın.
F1 kısa yolu ile ulaşabileceğiniz Hesap Planı Ekranı’nda ve hesap planı modülünde yeni bir hesap kodu tanımlarken ilgili kodun son açtığınız versiyonunu kontrol etmenize gerek kalmadan, yazdığınız sayının Nova tarafından otomatik şekilde tamamlanabileceğini biliyor muydunuz?
 
  • Örneğin 120 hesap kodu ile bir firmanız için yeni bir tanımlama yapmak istiyorsunuz.
  • 120 hesap kodu ile başka bir firmanız için yaptığınız en son tanımlama 120.10 olsun.
  • Yeni tanımlamanızı yaparken hesap kodu alanına sadece 120 yazıp + veya … butonuna bastığınızda, program ilgili koddaki en son kullanımınızı size gösterir (120.10) ve yeni kodunuzu 120.11 şeklinde otomatik tamamlar.
Böylece hesap kodlarınızı tekrar gözden geçirmekle uğraşmadan yeni hesap kodunuzu saniyeler içinde açabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz.
2. Saatlik çalışan personeller için puantaj hesaplarken küsuratlı süre ve ücretlerde hesaplama hatalarından kaçınmak için gereken yuvarlama işlemini, Zirve Nova 2.0 ile yapabileceğinizi biliyor muydunuz?
  • Örneğin 25 saatlik bir puantaj hesaplanırrken;
  • Yuvarlama yapılmayan bir işlemde, 25 saat / 7,5 çalışma saati =3,33 sonucu bulunur.
Bu değer aşağı yuvarlandığında ise tam 3 günlük bir puantaj hesaplamak mümkün olur.Bu şekilde küsuratlı ve hatalara yol açabilecek işlemlerden kaçınabilir, personel puantaj cetvellerini hızlı bir şekilde hazır hale getirebilirsiniz.
 
 
yenilenen_ePortal E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Mükelleflerin zorunlu e-Fatura geçişini bütçe dostu fiyatlarla gerçekleştirmelerini sağlayacak harika bir teklif ile karşınızdayız.

Mükellefler e-Portal ile ayda sadece 55₺’ye e-Fatura’ya geçiriyor, başvurudan ilk e-Faturasını düzenlemesine kadarki tüm süreci uzman destek ekibimiz ile birlikte yönetiyoruz.
 

e-Portal e-Fatura Programı ile neler sunuyoruz?  
  • Mükelleflerin karmaşık başvuru işlemleriyle uğraşmadan ve yerlerinden kalkmadan e-Fatura’ya geçiş yapabilecekleri e-Fatura’ya ücretsiz geçiş danışmanlığı,
  • Kâğıt fatura masrafından kurtararak e-Fatura alıp göndermelerini sağlayacak 120 ve 600 kontör seçecekleri paket dahilinde sunuyoruz.
e-Fatura’ya zorunlu ya da gönüllü geçiş yapacak mükelleflerinizi aşağıdaki
3 farklı yoldan size uygun olanı seçerek bize iletin;
geçiş sürecini uzman ekiplerimizle tamamlayalım 💜
1
2
3
 Zirve Nova 2.0  programında 
Mükellef Öner butonu üzerinden, detay için tıklayın
 Mali Müşavir Formu üzerinden
göndermek için tıklayın
 
İş Ortağımız veya Mali Müşavir Danışmanımız ile iletişime geçmek için tıklayın
Tüm güncelleme ve yeniliklerden haberdar olmak için sosyal medya hsaplarımızdan
bizi takip etmeyi unutmayın!
facebook E-Bülten Zirve Nova  e-bülten twitter-x E-Bülten Zirve Nova  e-bülten instagram E-Bülten Zirve Nova  e-bülten linkedin E-Bülten Zirve Nova  e-bülten youtube E-Bülten Zirve Nova  e-bülten

 
Top