Haziran 2024 e-Bülten

Nova_Newsletter_Kapak_Haziran2024-1024x288 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten

 
 
PDF_Export E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Yeni Güncellememizle, Kebir Defteri Dökümü Almak
Artık Çok Kolay  💜
Zirve Nova 2.0 üzerinden yevmiye defter kayıtlarınızın çıktısını alırken, yazı boyutunu istediğiniz gibi değiştirmeniz mümkündü. Artık aynı özelliği, kebir defteri çıktılarınızda da kullanabilirsiniz.

Bu sayede defter kayıtlarınızın çıktısının kaç sayfa tutacağını kontrol etmeniz ve sayfa sayısını yazı boyutu aracılığıyla azaltıp çoğaltmanız mümkün olur.

Ayrıca artık kebir defterlerinizde;
  • Rapor oluştururken başlangıç hesap kodu, alt hesap adları gibi seçenekleri dilediğiniz gibi özelleştirebilir,
  • Raporlarınızı PDF formatında dışa aktarabilirsiniz.
 
 
Muhtasar SGK beyannamesini gönderirken personel bilgilerini eksik veya hatalı girdiğinizde bu bilgileri düzeltmek için karmaşık işlemlerle ek iptal yapmak zorunda kaldığınız günler geride kaldı. 🕺🏻
SGK Bildirimleri tablosuna eklediğimiz İptal Et butonu sayesinde MUH-SGK beyannamelerinizi Zirve Nova 2.0 içinden sadece birkaç basit adımla iptal edebilirsiniz.

📌 SGK Bildirimleri tablosundaki iptal et butonuna basın.
📌 İptal etmek istediğiniz, hatalı bilgi girilmiş personelleri seçin.
📌 Açılan pencerede karşınıza iki seçenek çıkacaktır:
  • İptal olan bordrolar mahiyeti ek olarak da tabloya kopyalansın: Bu seçenek seçilirse iptal edilen satırların bir kopyası EK olarak tabloya eklenir.
  • Ek bordrolar puantaj modülünden alınsın: Bu seçenek işaretlenirse iptal edilen satırlara ait güncel bordrolar Puantaj modülünden alınarak tabloya eklenir.
📌 Son olarak, tekrar göndermek istemediğiniz satırları tablodan silerek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
 
 
 
 
Zirve Nova 2.0 Demirbaş Modülü baştan aşağı yenilendi! ⭐️
Demirbas%CC%A7 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
Uçtan uca yenilenen Demirbaş Modülümüz ile demirbaş işlemlerinizi pratik ve kolay kullanımlı bir tasarımda hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.
Eklenen yeni özelliklerimiz ile;
  • Demirbaş Modülü içinde demirbaşın adını veya kodu ile arama yapabilirsiniz.
  • Satılan demirbaşları; Satılan Demirbaşları Göster butonu ile tek tıkla filtreleyebilirsiniz. Ayrıca bu demirbaşlar, diğerlerinden farklı olarak kırmızı arka plan rengi ile gösterilecektir.
  • Modülün tamamında yenilenen ekranlar sayesinde çok daha geniş, göz yormayan ve basit bir tasarımın tadını çıkarabilirsiniz.
 
 
Nova_Ocak_Bulten_5 E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
 
 
1. Aktarılan belgelerin adetini kolayca görüntüleyin.
Aktarımlar modülünün tamamında, belgelerinizin eksiksiz olup olmadığını kontrol etmek için aktarılan belgelerin kaç adet olduğunu Zirve Nova 2.0’da görüntüleyebilirsiniz. Böylece belgeleri manuel olarak gözden geçirip aktarılması gereken sayıyı doğrulamanıza gerek kalmadan kontrol işlemini hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
2. F1 Hesap Planı alanına heryerden ulaşın.
Önceden sadece belirli modüllerden erişilebilen Hesap Planı alanına, F1 kısa yolu ile artık hesap kodu girilen tüm alanlardan ulaşabilir ve işlemlerinizi zaman kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz.
2. Silinen fişleri çoklu seçim ile geri alın.
Silinen fişlerinizden bazılarını geri yüklemek istediğinizi varsayalım. Eskiden bu işlemi, fişlerinizi tek tek seçerek yapmanız gerekirdi. Yeni güncellememizle silinen fişlerinizi çoklu seçim yaparak toplu şekilde geri yükleyebilirsiniz.
 
 
Kahvaltı Etkinliklerinde Mali Müşavirlerle Bir Araya Geldik
kahvalt%C4%B1_etkinlikleri_mailing E-Bülten Zirve Nova  e-bülten
İstanbul Mali Müşavirler Odası Pendik, Kadıköy, Bağcılar ve Bahçelievler İlçe Temsilcilikleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz İstanbul kahvaltı etkinlikleri ve Mali Müşavirler Birliği Derneği İzmir ve Karşıyaka Şubeleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz İzmir kahvaltı etkinliğimize yoğun ilgi gösteren tüm Mali Müşavirlerimize teşekkür ederiz.

 
İnternet sitemizde yer alan içerikler genel bilgilendirme amaçlıdır ve tavsiye niteliği taşımamaktadır. Konu hakkında kişiselleştirilmiş tavsiyeler için bir uzmana danışmanız gerekmektedir. Sunulan bilgilerin doğruluğu, eksiksizliği ve güncelliği tarafımızca garanti edilmemektedir. Mikrogrup, bu bilgilerin kullanımı sonucunda doğabilecek herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.Detaylı yasal uyarılar için lütfen buraya tıklayınız.
Top