₺ 5.000 – ₺ 30.000 ve Üzeri e-Arşiv Faturalar İçin Zirve Özel Entegratör Avantajları



Yeni yayınlanacak taslak tebliğe göre, aynı gün içerisinde vergi mükelleflerine KDV dahil 5.000 TL’yi, vergi mükellefi olmayan kişilere ise KDV dahil 30.000 TL’yi aşan fatura kesen firmalar, e-Arşiv faturalarını GİB Portal’ın yanı sıra özel entegratörler aracılığı ile de kesebilecekler. Tebliğ ayrıca e-Arşiv Fatura’ya gönüllü geçenlerin de zorunlu e-Fatura mükellefi olacağını belirtiyor.

Faturaları GİB Portal üzerinden veya özel entegratörler aracılığı ile kesmek, kullanım kolaylığı açısından bazı farklar doğuruyor. Zirve ekibi olarak ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, e-Arşiv fatura süreçlerinizi en pratik şekilde yönetmenizi sağlayacak çözümler sunuyoruz.

e-Arşiv faturalarınızı Zirve aracılığı ile yönetmenin avantajlarına birlikte göz atalım.

Erişimde ve Kullanımda Kolaylık

Fatura işlemlerini Zirve üzerinden yönetmek, size ihtiyaç duyduğunuz pratikliği sağlar. Bunun sebeplerinden biri, Zirve’nin her tarayıcıda sorunsuz çalışıyor olmasıdır. Zirve kullandığınız takdirde istediğiniz tarayıcıdan kolayca e-Arşiv Fatura oluşturabilirsiniz.

Fatura Saklama

Zirve kullandığınız takdirde, fatura saklama konusunda zaman sınırına takılmazsınız. Zirve e-Arşiv Fatura ile faturalarınızı 10+ yıl boyunca saklayabilir, gerektiğinde eski faturalarınıza kolayca erişebilirsiniz.

Fatura İletme & Düzenleme

e-Arşiv Faturalarınızı Zirve aracılığıyla yöneterek zahmetli fatura iletme ve düzenleme sürecini çok basit hale getirebilirsiniz.

Zirve e-Arşiv Fatura sizi faturayı bilgisayara indirme, yazdırma, ıslak imza alarak karşı tarafa postalama gibi zahmetli süreçlerden kurtarır. e-Arşiv faturalarınızı pratik bir şekilde karşı tarafa direkt olarak iletebilirsiniz.

Ayrıca, Zirve e-Arşiv Fatura kullandığınız takdirde logo ekleme, imza ekleme gibi düzenlemeleri rahatça yapabilirsiniz.

Bunlara ek olarak, Zirve size carilerinizi kaydetme imkânı sağlar. Böylece her faturada yeniden zaman kaybetmek zorunda kalmazsınız.

Dilediğinizde Destek Alın

Yardıma ihtiyacınız olduğunda Teknik Destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Zirve e-Arşiv faturaya hemen geçin, avantajlardan yararlanmaya anında başlayın.

Top